Selecteer een pagina

Opvouwbare elektrische rolstoelen

SplitRider

SplitRider

SplitRider Black Edition

SplitRider Black Edition

JoyRider rolstoel

JoyRider

SplitRider & JoyRider accessoires

ProRider STD

ProRider SF

ProRider SF

ProRider RS

ProRider RS

ProRider HD

ProRider HD

ProRider accessoires

ProRider accessoires

Opvouwbare elektrische Rolstoelen van Mobiliteitsplein

Mobiliteitsplein heeft een breed assortiment opvouwbare elektrische rolstoelen. Dit zijn allemaal  e-Ability producten. Al deze producten van e-Ability zijn medisch gecertificeerd. Ze voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidseisen. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een automatische parkeerrem. Deze wordt geactiveerd bij stilstand. Hierdoor kunt u veilig tot stilstand komen, ook op een helling. Alle rolstoelen zijn licht van gewicht en vouwen moeiteloos op. Bovendien zijn de accu’s van deze rolstoelen goedgekeurd om mee te nemen in het vliegtuig. Zo bent u niet alleen zelfstandig maar ook mobiel.

 

Verschillende modellen

Mobiliteitsplein heeft verschillende modellen voor verschillende eisen. Niet iedereen is hetzelfde en daarom hebben wij verschillende type rolstoelen. De belangrijkste verschillen zitten in: de actieradius, het gewicht en het maximaal draagvermogen. Het grote voordeel van een elektrische opvouwbare rolstoel is dat u de regie altijd zelf in handen heeft. Daarnaast is de draaicirkel erg klein waardoor u moeiteloos rijdt in winkels. Draaien in een lift behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Stel uw elektrische rolstoel samen

Er zijn voor elke rolstoel verschillende mogelijkheden en accessoires. Het kan hier gaan om een simpel accessoire zoals een mandje of tasje. Bovendien zijn er ook een aantal ingebouwde opties. Bijvoorbeeld massieve anti lek banden. Ook bieden wij een magneetstekker aan waardoor het splitsen van de rolstoel makkelijker wordt. Met een duwondersteuning wordt de rolstoel van achter elektrisch bediend. Een van onze adviseurs helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Met onze ruime ervaring bent u verzekerd van een goed en passend advies. In onze showroom in Den Haag hebben wij alle modellen staan die uiteraard getest kunnen worden. Een van onze adviseurs helpt u graag verder. Wij vragen u vriendelijk een afspraak te maken voordat u komt. Zo zorgen wij ervoor dat er een adviseur beschikbaar is om u te helpen.

Not found