Selecteer een pagina

Rollators

Zoekt u een rollator? In ons assortiment bieden wij diverse rollators aan. Van opvouwbare lichtgewicht rollators tot rollator-rolstoel combinaties.

In onze winkel in Den Haag hebben wij een breed assortiment aan rollators staan.  Ons geselecteerde assortiment voldoet aan alle eisen die wij stellen aan producten en zijn daarom allemaal van zeer hoge kwaliteit. Wij verkopen rollators in alle prijsklassen, zo is er voor iedereen een geschikt model te vinden. Lichtgewicht opvouwbare rollators zijn het populairst, maar ook de traditionele rollator wordt nog steeds goed verkocht.

Onze medewerkers weten alles van rollators en kunnen u op een deskundige, vriendelijke manier alles over de verschillende modellen vertellen.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een rollator? 

Alvorens u een rollator aanschaft is het raadzaam om eerst voor uzelf een aantal belangrijke zaken te bedenken. Zo speelt voor sommige mensen het gewicht van een rollator een grote rol. Bijvoorbeeld omdat de eindgebruiker een zware rollator niet de stoep op kan tillen of zelfstandig in de auto kan krijgen. Voor andere mensen is het belangrijk dat de wielen van een zacht materiaal zijn. Hierdoor ontstaan er minder trillingen in de polsen en schouders/bovenrug. Het design of de kleur van een rollator kan voor sommige mensen doorslaggevend zijn. Andere mensen kijken liever naar het aantal jaar garantie. Ook kan het belangrijk zijn dat de rollator eenvoudig op te klappen is. Een voorbeeld van een rollator met een uitgesproken kleur is de Rollz Motion Performance.

Lichtgewicht opvouwbare rollator

Dit type rollator is hedendaags verreweg het populairst. Dit worden ook wel de moderne rollators genoemd. De rollators wegen tussen de 5 en 8 kg waardoor ze eenvoudig te hanteren zijn. Ook klappen deze modellen vaak eenvoudig op waardoor ze makkelijk mee kunnen in de auto.

Deskundig advies

Bij e-Ability begrijpen wij goed dat u waarschijnlijk nog nooit eerder een dergelijk product heeft aangeschaft. Logischerwijs zal uw kennis over deze producten (nog) niet zo breed zijn. Ook kunnen wij het goed voorstellen dat u, zeker op internet, overrompeld wordt met de vele aanbieders en de keuze uit tientallen verschillende modellen.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij al deze kennis in huis. Met deze kennis kunnen wij u op een deskundige en gerichte manier helpen aan het juiste loophulpmiddel. Dit doen wij met plezier!

Benieuwd geworden naar ons bedrijf? Op ons YouTube kanaal kunt u meer zien over e-Ability.

Not found