Selecteer een pagina

Rollators

Rehasense Server

Rehasense Athlon

Rehasense Athlon

Rehasense Streamer

Rollz Motion

Rollz Motion Performance

Rollz Motion Performance

Rollz Flex

Rollz Flex

Topro Olympos

Topro Troja Original

Topro Troja 5G

Topro Troja 5G

Topro Pegasus

Trust Let’s Go Indoor

Saljol

Saljol

Trive

Saljol

De rollator specialist van Den Haag!

 

In onze winkel vindt u een groot assortiment opvouwbare rollators. Doordat wij een groot assortiment rollators hebben vindt u altijd een product die goed aansluit bij uw wensen. Wij hebben lichtgewicht rollators in iedere prijsklasse. Hieronder vindt u een aantal handige tips voor het aanschaffen van een rollator.

 

Het gewicht van de rollator:

Het gewicht van de rollator is misschien wel het belangrijkste aspect van een rollator. Dankzij een laag gewicht kunt u de rollator makkelijk optillen en bijvoorbeeld in de auto leggen. Daarnaast stuurt een lichtgewicht rollator makkelijker dan een zwaarder model.

 

De wielen van een rollator:

Rollators worden uitgevoerd met diverse soorten wielen. Over het algemeen is het zo dat een zacht wiel comfortabeler loopt vergeleken met een harder wiel. Een zacht wiel zal meer trillingen uit het wegdek filteren en op deze manier minder uw armen belasten.

 

Overige tips om op te letten bij de aanschaf van een rollator:

– Zijn de remkabels weggewerkt in het frame?

– Hoe is de zitting? Zit er standaard een rugleuning bij?

– Standaard uitrusting van de rollator. Zit er bijvoorbeeld een mandje, tasje of stokhouder bij?

– Ergonomie van de handvatten. Van welk materiaal zijn deze?

– Van welk materiaal is het frame gemaakt? De meeste rollators hebben een frame van aluminium. De lichtste rollators    hebben een frame van carbon en de goedkope modellen van staal.

 

Advies in de winkel

Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel in Den Haag. Wij kunnen u deskundig advies geven over de aanschaf van een rollator of ander hulpmiddel. Doorgaans hebben wij alle modellen welke u op de website vindt ook in de winkel staan. Om dit zeker te weten kunt u het beste even contact met ons opnemen. De rollator specialist van Den Haag helpt u graag.

 

 

De rollator specialist van Den Haag! 

 

De winkel
Not found