Selecteer een pagina

Rolstoelen

MultiMotion M1

MultiMotion M1+

MultiMotion M1+

MultiMotion-M5

MultiMotion M5

MultiMotion M6

MultiMotion M6

MultiMotion M9

MultiMotion M9

Rehasense ICON 20

Rehasense ICON 40

Onze Rolstoelen

Rolstoelen zijn er in vele soorten en maten. Bij Mobiliteitsplein kunt u terecht voor een goede rolstoel. Wij bieden deze aan in iedere prijsklasse. Van een goed basismodel tot aan de lichtgewicht modellen. In onze winkel in Den Haag hebben wij een geselecteerd aanbod van diverse modellen staan. Wij hebben ruime ervaring met rolstoelen. Daarom kunne onze medewerkers u goed adviseren. 

 

Verschillende modellen

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende rolstoelen te verkrijgen. Daarom kan het voor u lastig zijn om een goede keuze te maken. Om die reden hebben wij hier de belangrijkste eigenschappen voor u omschreven.

Het gewicht: vaak zijn de goedkopere modellen vervaardigt uit een stalen frame. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel erg degelijk is. Echter zijn ze wel wat zwaarder. Vaak wegen de stalen rolstoelen rond de 18 kilogram. Een rolstoel van aluminium zit vaak in een iets hogere prijsklasse. In tegenstelling tot een stalen rolstoel zijn deze een stuk lichter. Vaak zijn deze rolstoelen rond de 14 kilogram.

Opvouwbaar/demonteren: Alle rolstoelen uit ons assortiment zijn opvouwbaar. Echter zit er een groot verschil in de mogelijkheden om de rolstoel zo klein mogelijk te maken, bijvoorbeeld voor transport. In het duurdere segment is het vaak mogelijk om de rugleuning te klappen en de wielen te demonteren. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel een klein pakketje wordt wat makkelijk te vervoeren is. Onze medewerkers kunnen u hier goed over adviseren.

Instelmogelijkheden: Rolstoelen uit het goedkopere segment hebben vaak geen of nauwelijks instelmogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld niets ingesteld worden aan de zithoogte of diepte. Een rolstoel uit het duurdere segment heeft deze opties over het algemeen wel en is geheel naar wens van de gebruiker af te stellen. Hier helpen wij u uiteraard graag mee.

Verschillende accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Per merk is het aanbod verschillend. Een confortabel zitkussen is een veel gekozen accessoire. Niet alleen zorgt dit voor een betere houding, maar ook het comfort wordt hiermee aanzienlijk verhoogd. Een tasje aan de rugleuning is ook een veel gekozen accessoire. Zo kunt u wat spulletjes meenemen als u op pad gaat met de rolstoel.

Not found