Selecteer een pagina

Sta-op stoelen

Doge Bellino

Doge Amico

Doge Turno

Doge Sarto

Sta op stoelen

Sta op stoelen van Mobiliteitsplein in Den Haag vergroten uw zitcomfort. Nederlanders zitten gemiddeld ruim 8 uur per dag. Senioren zitten hiervan het meest. Daarom is het belangrijk dat de houding tijdens het zitten zo comfortabel mogelijk is. Sta op stoelen van Mobiliteitsplein bieden niet alleen het ultieme comfort maar ook een handige kantelfunctie. Zo kunt u lekker zitten én makkelijk en veilig opstaan.

 

Verschillende modellen

Van klassiek tot modern. Er is voor iedereen die dat wil of nodig heeft een duurzame zit mogelijkheid. Een sta op fauteuil van Mobiliteitsplein heeft de volgende eigenschappen:

• Elektrisch verstelbare rugleuning.
• Elektrisch instelbare benensteun.
• Elektrische kantelfunctie.
• Draaiplateau

Samen met een van onze specialisten vindt u de stoel met de juiste maten. De zitdiepte, zitbreedte en de hoogte van het zitvlak zijn daarbij maten die afgesteld worden op uw lichaamsmaten. Daarnaast kijken we naar de rugsteun. Wilt u bijvoorbeeld extra steun in de onderrug of juist een hoge rugsteun? Ook kan het voorkomen dat een zijde meer steun nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een halfzijdige verlamming. Of is er extra steun nodig in de rug? Wij stellen de stoel dusdanig af dat u zorgeloos kunt genieten.
De stoel wordt aangesloten op de netstroom of op een accu. De functies worden bediend met een afstandsbediening die zich aan de stoel bevindt. Zo heeft u uw zithouding altijd binnen handbereik en in eigen hand.

 

Samenstellen van uw sta op stoel 

Onze relax stoelen bieden niet alleen het ultieme comfort, maar zijn ook geheel naar wens samen te stellen. U heeft keus uit verschillende kleuren en duurzame materialen. Zo is uw sta op stoel geheel samen te stellen zodat deze ook in uw interieur past. Kiest u bijvoorbeeld voor een ledere, een lederen look of een klassieke of hedendaagse stof bekleding? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

Not found