Selecteer een pagina

Van Raam fietsen

Van Raam Fietsen zijn aangepaste fietsen voor iedereen. Dit Nederlandse bedrijf produceert al bijna 100 jaar unieke aangepaste fietsen. Deze fietsen worden geproduceerd in een hyper-moderne fabriek in Varsseveld. Mobiliteitsplein is officieel dealer.

Bij Mobiliteitsplein in Den Haag kunt u terecht voor een advies op maat en het samenstellen van uw fiets. Samen met een van onze specialisten kijken wij welke fiets het beste aansluit bij uw wensen, zodat u weer onbezorgd en veilig kunt genieten op de fiets.

Easy Rider

Easy Rider Compact

Maxi Comfort

Easy Go scootmobielfiets

Fun2Go

Fun2Go

Maxi

Van Raam Balance

Balance

Van Raam loopfiets

Loopfiets

Verschillende modellen

Van Raam biedt een breed assortiment unieke aangepaste fietsen. De bekendste modellen zijn de driewielfietsen. Deze fietsen zijn voorzien van twee achter- of voorwielen. Het grote voordeel van deze aangepaste fietsen is dat u kunt blijven zitten als de fiets stilstaat. Daarnaast zijn de fietsen extra veilig omdat u uw evenwicht niet kunt verliezen en de fiets nooit om zal vallen. Alle driewielfietsen zijn verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Dit zorgt ervoor dat u met minder inspanning een heerlijke tocht kunt maken.

Naast de reguliere driewielfietsen heeft Van Raam ook een scootmobielfiets: de Easy Go scootmobielfiets. De Easy Go scootmobielfiets is een uniek product, het is een fiets, een elektrische fiets en een scootmobiel in één product. Met een knopje op het stuur kunt u de fiets als scootmobiel gebruiken. Zo hoeft u helemaal niet meer te trappen. Handig als u bijvoorbeeld even uit wilt rusten en van de omgeving wilt genieten. Zodra u zelf weer wilt trappen dan is dit met 1 handeling op het stuur te regelen. 

 

Uw fiets naar wens configureren

Op de website van Van Raam kunt u zelf uw fiets configureren. Wij helpen u hier graag mee. Met onze ruime ervaring bent u verzekerd van een goed en passend advies. In onze showroom in Den Haag hebben wij verschillende modellen staan die uiteraard uitvoerig getest kunnen worden.

 

 

Not found